Az abszurd humorjáról ismert komédista, humorista, költő, filozófus, gondolkodó ... stb. Laár András alias Besenyő Pista bácsi lépett fel az E-batta Pizzéria Komédia Kocsmájának Stand up comedy színpadán mikulás napján.

Aki itt volt annak olyan személyes élménybeszámolóval fűszerezett előadóestet láthatott, amely még máshol nem volt, ugyanis Laár művész úr előtt fellépő amatőr komédista Törköly Gábor saját életének humoros elmesélésével olyan sikert aratott, hogy sztárvendégünket is megihlette. Érdekes és megdöbbnető volt hallgatni, hogy fiatalon újdonsült feleségével 2 m2-n barátjának garzonjában a konyhaszekrény mögött "lakott", hogy zenéltek Koncz Zsuzsa háttérzenekaraként Kubában ... stb. Persze költeményei és dalai sem maradhattak el.

Szerző: komediakocsma  2008.12.25. 12:21 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kocsma andrás komédia laár

A bejegyzés trackback címe:

https://komediakocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr4841103

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2009.02.21. 11:10:39

"Én nagyon hiszek az emberi megvilágosodás erejében" - Laár András az Alternatívának Laár András. A KFT zenekar énekese, Besenyő Pista bácsi, az urbánus költő, tanító, békepárti és Isten gyermeke. Akármi legyen is, ő még mindig az, aki: Laár András. A Bá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása