Gratulálunk Robi! Ezen az estén biztos minden Nő veled akart csókolozni...

Egy újabb parádés estének lehettünk tanúi, jól járt aki előre gondoskodott az ülőhelyéről, mert egy gombostűt sem lehetett volna leejteni a helyiségben. Itt meg is állnék egy pillanatra, mert át kell dolgoznunk az asztalfoglalási rendszerünket a jövőben. Ezentúl csak előre fizetett foglalást áll módunkban tartogatni. De erről ennyit, ezt majd kidolgozzuk rendesen.
 
Sajnáltuk a mi Gáborunkat, mert nagyon elkeseredett, …. „már csak víz iváskor sikerült megtapsoltatnom a nagyérdeműt”. Műsor után töltöttük bele jó sok lelket…vigasztalásul, aminek meg is lett az eredménye /másnap/. Itt kérlek benneteket buzdítsátok Ti is, kár lenne érte, ha feladná, hisz igazán tehetséges. Hajrá Gábor.
 
Róbert viszont hengerelt, mondjuk nem a szemérmességével. Több arcát is bemutatta nekünk. Még az-az egy-két play-back dalocska sem tudta tompítani személyisége varázsát. Mondjuk mi sem tündököltünk a technikával, itt is van mit tanulnunk: pl minek mikrofon, csak útban van vagy sípol.
 
Az amatőröknek üzenem, akik nem mertek kiállni: Jobb a gépsor mellett állni mint a színpadon, mert itt még ki is röhöghetnek benneteket…

 

Szerző: komediakocsma  2009.02.03. 19:57 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://komediakocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr22920942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mumuska 2009.02.04. 18:08:33

Tisztelt Szerkesztőség!

Ha készültek még képek megoldható lenne-e, hogy megkapjam? Nem egy elvetemült örült vagyok, csupán a www.dolak.gportal.hu szerkesztője aki kezd kifogyni a használható képekből melyekből jó fejlécet lehet készíteni.

Üdvözlettel: Mumuska
süti beállítások módosítása