Az angol humor koronázatlan magyar királya, a híres-hírhedt Galla Miklós volt az év utolsó sztárvendége az Ebatta Pizzéria Kocsmaszínházában.

A művész úr már másodszor aratott nagy sikert kis színpadunkon. A közel egy órás előadóestje alatt két dalt is elénekelt, köztük egy  “Padödö“-slágert is, ami azért volt emlékezetes, mert körülbelül a tízedik próbálkozásra sikerült összehangolni a zenei cd megfelelő számának indítását Galla úrral a teltházas közönség nagy örömére. A mikrofonokkal is volt egy kis malőr, ugyanis a két mikrofon közül egyik sem volt neki jó: az egyik fix álló, aminek jó a hangja, de nem tud vele mozogni, a másik pedig kézi mikrofon, aminek a hangja nem tetszett sztárvendégünknek. Nem tudjuk a mai napig sem eldönteni, hogy Galla úr ilyen körülményes ember-e, vagy csak megjátssza, de mindenesetre a nagyérdeműnek tetszett és még ráadást is kaptak. Persze lehet, hogy csak azért, mert a művész kérésének megfelelően nem dohányzott senki.
 

Szerző: komediakocsma  2008.12.27. 16:15 1 komment

Címkék: százhalombatta galla komédiakocsma ebatta

A bejegyzés trackback címe:

https://komediakocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr60844015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kispocok 2008.12.29. 15:33:49

Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg a műsort, mert én nagyon jót szórakoztam! Sajnos csak a Gallát tudtam megnézni, meg a Maksa Zolit, de egyik jobb, mint a másik. A hangulat családias, a belépő olcsó, minden elismerésem azé, aki ezt kitalálta! Már alig várom a következőt!
süti beállítások módosítása