Kedves Barátunk!

Végre összeállt a Ebatta Komédia Kocsma legújabb színházi évadja a "Dupla Dinamit avagy 2 in 1" Itt két előadó került egy műsorba. Hosszabb műsor idő edzettebb rekesz izmok.

Csemegézzetek kedvetekre és időben vegyétek meg jegyeiteket, mert aki sokáig vár az lemarad.. a jó kedv legyen Veletek!ebatta_plakat_a3_dumaszinhaz_06 blog.jpg

Szerző: komediakocsma  2014.10.04. 13:11 Szólj hozzá!

Kikerült a 2013 ősz -2014 tavaszi kocsma-színház évad új programja. A helyzet változatlan - érdemes a kedvencekre időben, akár hónapokkal korábban megváltani a jegyet, mert aki későn ébred, az könnyen hoppon marad!

Új, csak néhányszor próbált - de mindig nagy sikerű, és dugig teltházas esemény a SLAM POETRY. Aki nem ismeri, járjon utána, vagy csak jöjjön el, és csodálkozzon rá itt az új "őrületre"!

komédia10kozep_1.jpg

Szerző: komediakocsma  2013.06.06. 16:54 Szólj hozzá!

2013 Ősz és 2014 Tavaszi programok!

Már készülünk a következő évadra, így nálunk már kikerültek a program listára az új műsorok időpontjai. A jegy értékesítés már folyik, ha nem akarsz lemaradni a kedvencedről, érdemes előre gondolkodnod.

A nap süssön....

Szerző: komediakocsma  2013.05.25. 15:51 Szólj hozzá!

Már kaphatóak jegyek a Komédia Kocsma őszi-téli fellépőire! Az eddigi tapasztalatok szerint érdemes időben megvásárolni a belépőt! Sajnos Berecz András az előre megegyezett időpontban Erdélybe megy, így végül ebből az évadból (meg valószínűleg a többiből is) kimarad.komédia81kics.jpg

Szerző: komediakocsma  2012.06.06. 19:45 Szólj hozzá!

 

 

Kedves Blog Olvasó!

Felhívnám figyelmed, hogy a jegyek fogynak. Nem frissítgetjük naponta az oldalt így néha nem pontos a még szabad helyek száma. Ma ezt megtettem, ha szeretnél jönni, ne habozz, intézd, mert lemaradsz.

 

 

 

Szerző: komediakocsma  2012.02.06. 14:06 Szólj hozzá!

Figyelem!

Kedves Blog olvasó, elkészítettük a 2012 év tavaszi program összeállítását. Igazi csemege! A program és dátum kiosztást megtalálhatod a bal oldali oldaldobozban. Jegy elővásárlás a szokott módon a  helyszínen.

Szerző: komediakocsma  2011.11.03. 17:54 Szólj hozzá!

Felméri Péter és Zsók Levente fellépése a Duma / Kocsma-színházas stand up comedy estek szokásos sikerével zárt. A két erdélyi humorista ütköztette, vagy épp egymás mellé helyezte a román (?) és a magyar élet (való világ) sajátos szemszögből megvilágított pillanatait. Volt szó a fészer építéstől Fluor Tomi baglyozásáig (extrém sport?) sok-sok mindenről. Különösen Felméri Péter érdemel dicséretet, hiszen műsora szinte teljesen új és még ismeretlen blokkokból állt össze. Bánhatja aki nem volt itt!

A következő alkalmakra a jegyek már szépen fogynak, úgyhogy aki kíváncsi valamelyik sztár előadására, annak azt ajánljuk vegye meg időben a jegyét, mert akkor biztosan nem marad le!

 

Szerző: komediakocsma  2011.10.09. 20:19 Szólj hozzá! · 2 trackback

Szerző: komediakocsma  2011.06.22. 15:24 Szólj hozzá!

2011. április 30-án Berecz András lépett fel az Ebatta Komédia Kocsma színpadán. Előadása eltért az eddig megszokottól. Népiesebb, ízesebb, irodalmibb volt a showder-klub sztárjainál. A siker nem maradt el. Andrást négyszer tapsolta vissza a közönség, és ő egy-egy közmondás, vagy rövid történet erejéig engedett a követelésnek.

Kedves Berecz Úr, hogy érezte magát Százhalombattán?

Negyedszer járok a városukban, de ebben a klubban először. Nagyon jól éreztem magam. A hely kicsisége, a közönség közelsége jóleső érzéssel töltött el. Ismerőseim a városi könyvtárból eljöttek értem, s az utat így nem kellett annyira figyelnem.  A hallgatóság elérte, hogy az összes hozott cd-met hazavinni ne tudjam, s a nevemet is felírhattam arany betűkkel a művészek falára. Szívesen jövök ide máskor is!

GT

Szerző: komediakocsma  2011.05.01. 15:53 Szólj hozzá!

Ebatta humor

Villáminterjú Kovács András Péterrel

 

Barátok itt is, ott is” – így foglalta össze Kovács András Péter a legutóbbi százhalombattai kirándulását. A haveri körben aktuális születésnapi buliról sietett az Ebatta Dumaszínházba, ahol szintén szeretettel fogadták. Egy kellemes élmény, fantasztikus hangulat, kiváló vendéglátás emlékével érkezett, és hasonló élményekkel tért vissza az időközben felszeletelt torta mellé. A kettő között pedig poénzáport zúdított a lelkes közönségre. Szem nem is maradt szárazon…

 

Az Ebatta Dumaszínház vendége voltál, de nem csak emiatt érkeztél a városba. Mi volt még a látogatás oka?

Több barátom révén kötődöm Százhalombattához és ilyenkor mindig összekötöm a fellépést az ő meglátogatásukkal is. Ráadásul éppen az egyik barátunk születésnapját ünnepeltük, így a feleségemmel érkeztem, de a teljes haveri kör, az egész társaság ott volt. Most a párom az előadásra már nem jött el, mert pihenni kellett, de néha azért ő is velem moccan egy-egy fellépésre. Tavaly már voltam az Ebattában, és óriási hangulat volt akkor, remek atmoszféra, így most kicsit féltem is, hogy vajon sikerül-e ezt megismételni. Szerencsére sikerült, de ez persze nem csak rajtam múlott, hanem a közönségen is. Fantasztikusak voltak. 

Hogyan készülsz azokra a helyekre, ahol már jártál?

Mindig más anyagot viszek, ez alapvető. Felírom, hogy az adott helyen mi volt, és igyekszem nem ismételni magamat. Fontos, hogy az adott este száz százalékban legyen a helyi nézők meglepetése, szórakozása. Felírom azt is, ha valami különleges dolog történt az előadás alatt, előtt, vagy utána, és ha megtalálom egy-egy régi jegyzetemet ezekről az érdekességekről, helyi aktualitásról, arra visszautalok a következő találkozáson. Ezért nagyon hálásak tudnak lenni az emberek, számukra nagy élmény, nekem meg jó érzés. Érzik, hogy nekem is fontos a visszatérés, a találkozás. Természetesen ez igaz az összes Dumaszínházra, főleg a kisebb vidéki városokban, közösségekben. Százhalombatta viszont már nekem sem csak egy hely, ahova beesek, hanem egy jól ismert, barátságos környezet. Szívesen, ismerősként térek vissza.

 

Önálló est, Dumakoncert, angol nyelvű stand-up. Mennyire tudod ezeket felhasználni egy-egy ilyen fellépésen?

Ezeket a kísérletezéseket, amikkel Budapesten a New Orleans Dumaszínházban próbálkozunk, teljesen külön választom a műsoromtól. Akik eljönnek, például az Ebattába, nem ezt várják, hanem a megszokott, tévéből is ismerős stílust. Sokszor egyébként ez a kísérleti előadásokon is nehézséget jelent, feszegetjük a határokat rendesen. A hagyományos, tiszta, tőlem várható és elvárt stand-up comedyt kell hoznom, amikor egy-egy klubba lemegyek, és ezt is teszem, így tisztességes.

 

Milyen volt a műsor utáni „humorista-simogatás”? Az elmúlt évben regényíró is lettél…

Óriási volt, nagyon szerettek, rendkívül kedvesek voltak velem. Osztottam autogramot, fényképezkedtünk, és hoztak oda néhány könyvet is aláírásra. Nagyon jó érzés, hiszen én megírtam, leadtam, ők megvették, elolvasták, most pedig találkoztunk személyesen, mint író-olvasók. Érdekes hallani a véleményüket, és ez a következő regényben is nagy segítséget jelent.                                                                              /Koncz Csaba

Szerző: komediakocsma  2011.02.24. 13:46 Szólj hozzá!

Kedves kocsmaszínház látogatók!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a többség érdekében kénytelenek voltunk némileg megváltoztatni a helyfoglalás és a jegyek megvásárlásának rendjét. Örülünk a Komédia Kocsma estek népszerűségének, és örülünk annak, hogy kialakult egy törzsközönség is akik szinte mindegyik fellépő humoristát nagy élvezettel hallgatják.

Sajnos a legnagyobb galibát pont ez az általunk nagyra becsült csapat tudja okozni azzal, hogy szinte a teljes évadra a műsor megjelenésekor azonnal beíratta magát a foglalási táblázatba - ezáltal a kihirdetés után szinte azonnal teltházat kellett hírdetni és az utána jövő érdeklődőket várakozó listára állítani. Ez még önmagában túlzottan nagy felfordulást nem okozna, de a tapasztalatok szerint az idő közeledtével a társaság fele lemorzsolódik, vagy létszámban átalakul, és az utolsó héten hirtelen csak fél ház lesz. Ez azt a furcsa dolgot eredményezte, hogy egy-egy neves előadóra (Bödöcs Tibor, Kőhalmi Zoltán, Kiss Ádám ... stb) a színházi est előtt néhány nappal könnyebb volt jegyet szerezni, mint az est előtt két hónappal.

De nem magyarázkodni akarunk, hanem kérjük vegyétek figyelembe az újonan kialakított rendszert:

Olyan, mint jegyvásárlás nélküli hely, vagy asztalfoglalás megszűnt. Az előzetes kért asztalt, ha mégis szükséges lenne, akkor is csak egy-két napig tartjuk, (addig össze lehet szedni a társaságot, össze lehet szedni a belépők árát .. stb.) a foglalás ugyanis a belépőjegy megvásárlásával válik véglegessé. Tehát, ugyanúgy mint egy teljesen szokványos színházjegy, vagy mozijegy esetében. Így viszont az érkező jegyvásárlók mindig láthatják, hogy mennyi a valós szabad hely, és melyik asztalokhoz lehet még jegyet venni.

Ezért kérjük, gondoljátok át hányan szeretnétek jönni, és amikor kiderült, vásároljátok meg a jegyeiteket. Így helyetek teljesen biztos, és garantált. A telefonos, internetes ... stb foglalásokat...stb, amit néhány napon belül nem követ jegyvásárlás -átírjuk az érdeklődők, és várakozók listájára. Ez viszont nem jelenti a hely garantálását - mivel a később érkező megvásárolhatja a még el nem adott jegyeket!

Hajrá! Kalandra fel!

Szerző: komediakocsma  2011.01.12. 19:06 Szólj hozzá!

Fanatikusok figyelem megint bekevertünk egy – két nagy arcot. Például Sándor György a magyar humor egyik fura fazonja, az idősebbek még emlékezhetnek a tv-s poénjaira, mikor híd pénzt szedett a Lánchídon, vagy egy Burda szabásmintával kérdezősködött a Vörösmarty téren. Vagy itt van a nagy mese mondó Berecz András, a régi erdélyi, felvidéki népi sztorijaival, vicceivel.
Kőhalmi Zoli közkívánatra újra jön a közeljövőben, figyelem aki lemaradt, most húzzon bele. A szabályok nem változtak, csak előjegyzést veszünk fel, akkor válik foglalássá, ha a belépőt megvásároltátok. Javaslom a helyszini érdeklődést, mert itt az asztalok közül is lehet válogatni, persze amíg van.
 
 
Szerző: komediakocsma  2010.12.23. 14:04 Szólj hozzá!

Összeállt az őszi műsorok sztárlistája. A színházi estek nagy sikerére tekintettel megpróbáljuk lehozni Százhalombattára a Dumaszínház azon sztárjait is akit még itt nem láthattatok. A jó tanács még mindig érvényes: érdemes a jegyeket jóval előtte, elővételben megváltani, ha tényleg látni szeretneéd a kedvencedet.

Szerző: komediakocsma  2010.07.31. 17:42 Szólj hozzá!

Február 20-án Dombóvári István a Dumaszínház sztárja járt nálunk. A főműsort megelőző amatőrök néha nagyon jók, de néha nem tudják megtalálni a hangot a nézőközönséggel - dehát ők ezért amatőrök, nézzük el nekik.

A főműsorszámként meghívott sztárok azonban eddig mindig azt nyújtották, mint amit tőlük a közönség elvárt. Minden fellépőnek megvan a maga saját stílusa, éppen ezért a nézőknek is megvannak a saját kedvenceik. Örömteli és egyben sajnálatos is, hogy az első féléves évadra már minden előadásra elkelt az összes hely, éppen ezért már állítjuk össze az őszi szezon fellépőinek névsorát, és fellépéseiknek időpontjait. Vannak sztárok akik újból jönnek, és lesznek olyanok is akik még nem jártak itt (pl. Két Kismalac ... stb). Azok kedvéért, akik a mostani tavasz-nyári komédiakocsma szezon előadásaira nem kaptak jegyet beillesztettünk két új estet: május 8-án szombatra két előadót - Hajdú Balázs és Rekop György személyében, és Július 17-re Jankovics Péter-Bács Miklós fellépésével. Az őszi szezon programkiírásai is napokon felül felkerülnek a blogra, tehát érdemes lesz visszanézni. Ha valakit nem ismersz a fellépők közül írd be a nevét a Youtube-on, és feltehetőleg több ízelítőt is megnézhetsz.

Érdemes a jegyelővételről időben gondoskodni, mert mint a tapasztalat mutatja, az előadásokra esetenként már több hónappal előtte elkelnek a helyek.

Szerző: komediakocsma  2010.02.27. 17:54 Szólj hozzá!

Bödöcs Tibor volt a sztárvendégünk a soros szombati Komédia Kocsma esten. Előtte két amatőr fellépőnk is volt. Lukács Mártont már többször láthattátok nálunk, a százhalombattai Dudás Róbert Gyula viszont először mérette meg magát színpadunkon. Az estnek ismét L. Róbert Attila  (Rádió 6) adott keretet, melynek kis csúszással történő kezdéséért elnézést kérünk.  A jegyek már több mint egy hónappal az előadás előtt elkeltek, ezért sokan maradtak ajtón kívül azok közül akik még szívesen részt vettek volna a színházi esten. Ha teheted, nézd meg a blog bal oldalán lévő programkiírást. Ott még nagyjából az elérhető jegyek számát is láthatod, de ritkán frissül, ezért nincs rá garancia. Tehát tájékozódj a helyszínen, és vedd meg a jegyed időben – ha pedig a pultnál lévő asztaltérképre ránézel akkor azt is kiválaszthatod, hogy hol szeretnél ülni. Visszatérve az estre – nagyon jó hangulatban telt. Ezek a fiúk azért tudnak valamit. Bödöcs Tibor műsorának gerincét a fagylaltot is áruló falusi kocsmaélet mementói és karakterei adták. Pl.: Gyere kis unokám! Vesz neked fagyit a papa. Gyere kis unokám! Hozd a kis motorodat! Nagyon finom fagyit ad a Marika néni. Gyere kis unokám! Papa is megiszik két deci puncsot. … stb. A sztárvendégek a kamerázást és hangfelvétel készítést sajnos a különböző tv csatornák jogai miatt nem engedhetik. Emiatt két alkalommal rá is kellett szólni a nézőkre. Az Érd Tv sem vehette fel Bödöcs Tibor műsorát, csak az amatőröket, de ez a jelenlévők élményét nem csökkentette.

 

Szerző: komediakocsma  2010.01.25. 18:40 Szólj hozzá!

Címkék: comedy fellépő ebatta

 A kezdés volt a legnehezebb. A tervezett műsor alap pillérét aláaknázta a technika. Sehogy sem akart elindulni diavetítés, egy óra küzdelem a masinákkal és semmi.

Új műsor…..jött a döntés, ez rendesen megviselte a mi Robinkat. Nem úgy sültek el a viccek sem, a megvárakoztatott közönség is nehezen oldódott. A spontán humor azért helyre rázta a házat, utána már parádézhatott a művész úr.

 

 

Végén egy igazi csemegét kaptunk, L. Róbert Atillával  közösen előadott kisebb színházi darabnak beillő szerep játékkal. A rögtönzött előadás csúcsa kerekedett ki az estéből.

Sőt az előzenészünk Lukács Márton is magasan túllépte önmagát.

 

Szerző: komediakocsma  2009.11.01. 21:45 Szólj hozzá!

Na ezt kapjátok ki! Október 24-én nyóctó.... Újra az ezerarcú Robi az Ebattásban. Egyszer már bejött.. :)

Róla már meg van a magunk véleménye! Közvetlen, semmi sztár "allür", barátságos, ha nem látnánk annyit a képernyőn azt mondanánk, egy hétköznapi fickó. Szerencsére nem mindenkire tud hatni a média drog...... jó ilyet tapasztalni.

Szerző: komediakocsma  2009.10.12. 21:51 Szólj hozzá!

Ügyes... 

A csajok szerint az életben jobban néz ki mint a TV-ben, igy a srácnak nem is kellett nagyon erölködni, minden viccet óríási sikerrel fogadtak. Na lányok egy kicsit a kedvetekbe járunk, kaptok pár fotót, hogy tovább álmodozhassatok, no meg  a gyüjtőknek... :)

Szerző: komediakocsma  2009.10.12. 21:15 Szólj hozzá!

 

Kiss Ádám szeptember 26-án
 
Az iskola kezdéssel nálunk is elindul a színház szezon. Havonta egy előadással kedveskedünk a „stand up comedy” rajongóknak. Ugyan úgy mint, ahogy megszoktátok igyekszünk az új generációnak is teret biztosítani az igazi nagy ágyúk előtt. /Ez persze lehetsz Te is, csak jelentkezz…/ A műsor kezdések 20.00-tól lesznek, a jegyek pedig elővételben, tudjátok. Én ott leszek, biztos egyet sem fogok kihagyni… :)
Szeptember 26-án Ebatta Dumaszínház újabb sztár vendége Kiss Ádám. Sokak nagy kedvencét láthatjátok a Komédia Kocsmánk színpadán. Rá már régóta fenjük a fogunkat…
Igyekezz mert le maradsz.

 

Szerző: komediakocsma  2009.08.05. 18:54 Szólj hozzá!

 

Május 16-án szombaton 21.00-tól Beleznai Endre végre nem csak vendégként jön be hozzánk, de a színpadunkra is kiáll. Hogy humora van, ezt már Te is tudod. Hogy jó színész, ezt több helyen, többféleképpen is bebizonyította. Játszik színpadon, filmekben és ha egyéb szereplésre kérik fel, ott is hozza a formáját.
A Szőke kóla című film főszereplőjeként óriásit alakít. Jelenleg egy vígjátéksorozatban nevethetsz rajta.
Mint ahogy ő is fogalmaz: a humor az élete. Jó, hogy megosztja velünk.
Végre Törköly Gábort is újra üdvözölhetjük itthon a hazai közönség nagy örömére. Szépen alakítja karierjét, egyre több felé találkozhatunk vele. Lassan az Ő neve is belevésődik a humorlexikonba…
Szerző: komediakocsma  2009.05.03. 13:42 Szólj hozzá!

Nehéz lenne bármit is hozzáfűzni ....... Ő Kőhalmi Zoltán.

Azért egy pár kép a gyűjtőknek is jár.

Volt egy kezdőnk is Szabadi Mihály......... csak így tovább!

 

Szerző: komediakocsma  2009.05.03. 13:39 Szólj hozzá!

 

Hát nem volt meglepetés…
 
A Művész az művész! Ezt bizonyította Forgács Gábor április 4.  előadása! Ennyi megrendezett előadás után mi is láttunk már egyet mást, de bátran állíthatom, hogy Ő még mindig a legjobbak közt menetel. A divat nem Őt erősíti, de a társadalmunkat minősíti az, hogy a leggyengébb érdeklődés az Ő személyére volt. Nem azaz igazi „Stand Up”, de a humorban profi. Nagyon jók a mai fiatalok, de előadásmódban nyomába sem léphet egyikőjük sem. Sajnáltam, kicsit kedvtelenül kezdte, de amikor belelendült igazi művész módjára hengerelt. /Élete a színpad/ Megtévesztésig felelevenítette nekünk Hofi Gézát, sztorizott, parodizált, jódlizott, pantomimezett, énekelt majd másfél órán keresztül. Aki itt volt nem bánta meg, aki nem az nagyon sajnálhatja.
Szerző: komediakocsma  2009.04.13. 14:14 Szólj hozzá!

 

Forgács Gábor a Komédia Kocsma Színpadán!!!!!
 
Április 4 szóljon a nóta….. zengtük az úttörő táborban. Felvonultunk május elsején és fanyar képpel hallgattuk Kádár elvtárs szavait. Latinovicsot kértük az Önök kérték-ben, tátott szájjal néztük a Ki Mit Tud adásait és még egy csomó dolog, ami megmaradt bennünk azokból a „boldog szép” napokból és persze ki ne emlékezne Forgács Gábor humorforgácsaira. A világ változik a humor a nem…..legyen akár ’85 vagy 2009, Vidámszínpad vagy Ebatta Komédia Kocsma.
A humor igazi Nagy Veteránját csodálhatjuk meg április 4-én a Komédia Kocsma  következő előadásán. Reméljük vissza repít egy kicsit minket a gyerek korunkba, a fiatalságunkba.
Ettől aktuálisabb ünneplést nehéz lenne kitalálni……..ez az igazi nosztalgia.
Persze a szokáshoz híven találkozhattok a fiatalabb generáció lelkes amatőrjeivel is.
Várunk Téged is nagy szeretettel.
Belépő 1500.-FT
Asztalfoglalás javasolt! Tel:  23/350-360 
 
Szerző: komediakocsma  2009.03.24. 00:03 Szólj hozzá!

Következő Komédia Kocsma estjeink vendégei április 4-én Forgács Gábor, április 25-én a Dumaszínház sztárja Kőhalmi Zoltán.

Szerző: komediakocsma  2009.03.07. 14:47 Szólj hozzá!

Február 28-án sztárvendégünk Hadházi László volt a "Dumaszinházból". (Amúgy idén négy alkalomra szerződtünk a Dumaszínházzal, tehát a saját szervezésű - pl. alább látható művészek mellett - az ő csapatuknak legjobbjait is láthatjátok nálunk.) A házigazda L. Róbert Attila volt, tinédzser amatőr fellépőnk Lukács Márton pedig röviden, de nagyon jól összeszedetten viccelt. Az est egy kicsit döcögve indult, de a végére nagyon szépen kikerekedett.

Miután az estek teljes teltházzal futottak, bevezettük a jegyek elővételben való megvásárlását. Így szeretnénk biztosítani, hogy aki megvette a belépőjét annak biztosan legyen helye.

 

Szerző: komediakocsma  2009.03.03. 20:23 Szólj hozzá!