2011. április 30-án Berecz András lépett fel az Ebatta Komédia Kocsma színpadán. Előadása eltért az eddig megszokottól. Népiesebb, ízesebb, irodalmibb volt a showder-klub sztárjainál. A siker nem maradt el. Andrást négyszer tapsolta vissza a közönség, és ő egy-egy közmondás, vagy rövid történet erejéig engedett a követelésnek.

Kedves Berecz Úr, hogy érezte magát Százhalombattán?

Negyedszer járok a városukban, de ebben a klubban először. Nagyon jól éreztem magam. A hely kicsisége, a közönség közelsége jóleső érzéssel töltött el. Ismerőseim a városi könyvtárból eljöttek értem, s az utat így nem kellett annyira figyelnem.  A hallgatóság elérte, hogy az összes hozott cd-met hazavinni ne tudjam, s a nevemet is felírhattam arany betűkkel a művészek falára. Szívesen jövök ide máskor is!

GT

Szerző: komediakocsma  2011.05.01. 15:53 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komediakocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr272869341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása