Kedves kocsmaszínház látogatók!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a többség érdekében kénytelenek voltunk némileg megváltoztatni a helyfoglalás és a jegyek megvásárlásának rendjét. Örülünk a Komédia Kocsma estek népszerűségének, és örülünk annak, hogy kialakult egy törzsközönség is akik szinte mindegyik fellépő humoristát nagy élvezettel hallgatják.

Sajnos a legnagyobb galibát pont ez az általunk nagyra becsült csapat tudja okozni azzal, hogy szinte a teljes évadra a műsor megjelenésekor azonnal beíratta magát a foglalási táblázatba - ezáltal a kihirdetés után szinte azonnal teltházat kellett hírdetni és az utána jövő érdeklődőket várakozó listára állítani. Ez még önmagában túlzottan nagy felfordulást nem okozna, de a tapasztalatok szerint az idő közeledtével a társaság fele lemorzsolódik, vagy létszámban átalakul, és az utolsó héten hirtelen csak fél ház lesz. Ez azt a furcsa dolgot eredményezte, hogy egy-egy neves előadóra (Bödöcs Tibor, Kőhalmi Zoltán, Kiss Ádám ... stb) a színházi est előtt néhány nappal könnyebb volt jegyet szerezni, mint az est előtt két hónappal.

De nem magyarázkodni akarunk, hanem kérjük vegyétek figyelembe az újonan kialakított rendszert:

Olyan, mint jegyvásárlás nélküli hely, vagy asztalfoglalás megszűnt. Az előzetes kért asztalt, ha mégis szükséges lenne, akkor is csak egy-két napig tartjuk, (addig össze lehet szedni a társaságot, össze lehet szedni a belépők árát .. stb.) a foglalás ugyanis a belépőjegy megvásárlásával válik véglegessé. Tehát, ugyanúgy mint egy teljesen szokványos színházjegy, vagy mozijegy esetében. Így viszont az érkező jegyvásárlók mindig láthatják, hogy mennyi a valós szabad hely, és melyik asztalokhoz lehet még jegyet venni.

Ezért kérjük, gondoljátok át hányan szeretnétek jönni, és amikor kiderült, vásároljátok meg a jegyeiteket. Így helyetek teljesen biztos, és garantált. A telefonos, internetes ... stb foglalásokat...stb, amit néhány napon belül nem követ jegyvásárlás -átírjuk az érdeklődők, és várakozók listájára. Ez viszont nem jelenti a hely garantálását - mivel a később érkező megvásárolhatja a még el nem adott jegyeket!

Hajrá! Kalandra fel!

Szerző: komediakocsma  2011.01.12. 19:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komediakocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr322579508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása