Február 20-án Dombóvári István a Dumaszínház sztárja járt nálunk. A főműsort megelőző amatőrök néha nagyon jók, de néha nem tudják megtalálni a hangot a nézőközönséggel - dehát ők ezért amatőrök, nézzük el nekik.

A főműsorszámként meghívott sztárok azonban eddig mindig azt nyújtották, mint amit tőlük a közönség elvárt. Minden fellépőnek megvan a maga saját stílusa, éppen ezért a nézőknek is megvannak a saját kedvenceik. Örömteli és egyben sajnálatos is, hogy az első féléves évadra már minden előadásra elkelt az összes hely, éppen ezért már állítjuk össze az őszi szezon fellépőinek névsorát, és fellépéseiknek időpontjait. Vannak sztárok akik újból jönnek, és lesznek olyanok is akik még nem jártak itt (pl. Két Kismalac ... stb). Azok kedvéért, akik a mostani tavasz-nyári komédiakocsma szezon előadásaira nem kaptak jegyet beillesztettünk két új estet: május 8-án szombatra két előadót - Hajdú Balázs és Rekop György személyében, és Július 17-re Jankovics Péter-Bács Miklós fellépésével. Az őszi szezon programkiírásai is napokon felül felkerülnek a blogra, tehát érdemes lesz visszanézni. Ha valakit nem ismersz a fellépők közül írd be a nevét a Youtube-on, és feltehetőleg több ízelítőt is megnézhetsz.

Érdemes a jegyelővételről időben gondoskodni, mert mint a tapasztalat mutatja, az előadásokra esetenként már több hónappal előtte elkelnek a helyek.

Szerző: komediakocsma  2010.02.27. 17:54 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komediakocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr551795253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása